Iată cum arată noua tastatura virtuală din BlackBerry 10 OS Într-un demo proaspăt (Video)

1.181 ori
<b>Iată cum arată noua tastatura virtuală din BlackBerry 10 OS Într-un demo proaspăt (Video)</b>în cadrul BlackBerry World 2012 de luna trecută am avut ocazia să vedem câteva screenshoturi cu BlackBerry 10 OS, dar și tastatura sa în acțiune. Acum tastatura revine, probabil cu câteva buguri în minus, în urma feedbackului de la BlackBerry...

în cadrul BlackBerry World 2012 de luna trecută am avut ocazia să vedem câteva screenshoturi cu BlackBerry 10 OS, dar și tastatura sa în acțiune. Acum tastatura revine, probabil cu câteva buguri în minus, în urma feedbackului de la BlackBerry World. Hai să vedem care a fost experiența celor de la The Verge cu această modalitate nouă de input.

Cei de la RIM se remarcă de obicei prin combinații între tastaturi fizice și ecrane touch, dar odată cu noul val de terminale pe care îl vor lansa la toamnă și odată cu BB 10 OS vor trece la ecrane full touch și tastaturi complet virtuale. în cazul în care vă întrebați ce model este acesta din imagine, e vorba doar despre un prototip de terminal pentru dezvoltatori. Demo-ul pe care îl vedeți mai jos a fost realizat în cadrul unui alt eveniment oficial și anume BlackBerry 10 Jam din New York. Avem de-a face cu o tastatură capacitive comodă cu recomandări de tip text predictiv.

Aceasta modalitate de input este unică prin modul în care aplică ideea de "text predictiv". Spre deosebire de tastatura din Android 4.0 și iOS, tehnologia de la RIM nu va corecta doar greșelile comune pe măsură ce scrieți, ci va sugera în mod dinamic cuvinte și le va posta deasupra literelor tastaturii cu care încep acele cuvinte. Pentru a introduce cuvântul sugerat în mail/text/SMS va trebui ca utilizatorul să apese în sus de pe literă respectivă pentru a selecta cuvântul. Acuratețea tastaturii este confirmată de către cei care au încercat BB 10 OS și puteți vedea chiar voi în acest clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×