Microsoft pregătește un eveniment special pentru actualizarea Mango a lui Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.356 ori
<b>Microsoft pregătește un eveniment special pentru actualizarea Mango a lui Windows Phone 7</b>Microsoft va prefața lansarea actualizării Mango pentru Windows Phone 7 cu un eveniment special, care va necesita aportul dezvoltatorilor pentru a realiza un "zid" de Tile-uri Live. Informația vine prin intermediul unui email expediat dezvoltatorilor...

Microsoft va prefața lansarea actualizării Mango pentru Windows Phone 7 cu un eveniment special, care va necesita aportul dezvoltatorilor pentru a realiza un "zid" de Tile-uri Live. Informația vine prin intermediul unui email expediat dezvoltatorilor care au șansa să participe la debutul lui Mango.

Experții din domeniu trebuie să răspundă la email până pe 28 aprilie și să trimită aplicația înscrisă în Zidul Live Tile până pe 4 mai, iar dacă ne raportăm la această dată, am putea presupune că Mango va sosi fie în mai, fie în această vară. Dar asta doar dacă software-ul a fost finisat la timp... Ar fi interesant să vedem așa-zisul Windows Phone 7.5 (aka Mango) debutând în aceeași lună cu nouă versiune Android, prezentată la începutul lui mai în cadrul evenimentului Google I/O.

Ce va aduce nou Mango pe Windows Phone? Pe lângă un eveniment special de lansare, acest software aduce un sistem multi-tiles, care permite utilizarea mai multor astfel de secțiuni ale interfaței pentru o singură aplicație. în plus, cele 15 Live Tiles din versiunea actuală vor ajunge la un număr de 30 după update. Obișnuitele upgrade-uri de securitate și buguri corectate vor fi incluse, iar un alt aspect atractiv al acestui software este și noul Internet Explorer Mobile.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×