Samsung Galaxy S II, Galaxy S și Galaxy Ace primesc STOP În Europa!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.910 ori
<b>Samsung Galaxy S II, Galaxy S și Galaxy Ace primesc STOP În Europa!</b>Samfirmware.com&nbsp;informeaza ca Samsung ar fi pierdut procesul pe care i l-a intentat Apple pe seama patentelor detinute de acestia! Despre un prim verdict dat de un tribunal din Germania v-am informat aici. Revenind la stirea publicata astazi de catre...

Samfirmware.com informează că Samsung ar fi pierdut încă un proces pe care i l-a intentat Apple pe seama patentelor deținute de aceștia! Despre un prim verdict dat de un tribunal din Germania v-am informat aici.

Revenind la știrea publicată astăzi de către Samfirmware.com, aflăm că coreenii sunt obligați să oprească începând cu mijlocul lui octombrie, nici mai mult nici mai puțin decât vânzarea în Europa a Samsung Galaxy S II, Galaxy S  și Galaxy Ace, adică cele mai bine vândute terminale ale sale!

Revin cu informații noi, imediat ce apar!

Update: între timp am aflat că este vorba de un tribunal din Olanda, țară în care telefoanele citate mai sus sunt acuzate că se folosesc de un mod de  scrolling în galeria foto, patentat de cei de la Apple. Informații despre situație găsiți aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×