Senzație de vară și pentru Cosmote: HTC Sensation intră În oferta operatorului

1.594 ori
<b>Senzație de vară și pentru Cosmote: HTC Sensation intră În oferta operatorului</b>HTC Sensation, terminal pe care l-am avut în teste cu ceva timp în urmă a intrat în această săptămână și în oferta operatorului Cosmote România. Avem aici de-a face cu un smartphone dual core disponibil în magazinele Cosmote România și...

HTC Sensation, terminal pe care l-am avut în teste cu ceva timp în urmă a intrat în această săptămână și în oferta operatorului Cosmote România. Avem aici de-a face cu un smartphone dual core disponibil în magazinele Cosmote România și Germanos.

Handsetul vine cu un ecran touch Super LCD de 4.3 inchi, cu rezoluție qHD ce ne-a dat bătăi de cap atunci când am încercat să rulăm jocuri HD de la Gameloft. Terminalul poate atinge viteze de până la 14.4Mbps și vine și cu WiFi, USB și Bluetooth. OS-ul său este Android 2.3 Gingerbread, iar interfața personalizată HTC Sense 3.0 cu efect de carusel întregește experiența și câștigă o mare bilă albă în fața lui Samsung Galaxy S II.

Alte dotări includ și 768 MB RAM, deși am fi dorit 1 GB și 1 GB memorie internă, deși am fi dorit mai mult și la acest aspect. Aceasta din urmă problema este rezolvata parțial de cardul de memorie de 8 GB disponibil cu telefonul. în partea din spate a lui Sensation se afla o cameră de 8 megapixeli cu autofocus, bliț dual LED și stabilizator de imagine, plus suport pentru captura 1080p la 30 fps.

Prețul acestui device este de 2.099 la Germanos și Cosmote, asta fără conectare. Veți plăti 1.466 lei pentru telefon cu un abonament Cosmote XXL pe 24 de luni, pentru care plătiți 24.8 euro pe lună și primiți 350 de minute naționale și internaționale, plus 2000 de minute în rețea, 2000 de SMS-uri în rețea, 250 MMS-uri în rețea, 2000 de minute de apeluri video în Cosmote și 2000 de minute către rețeaua Romtelecom, plus 250 MB de date inclus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×