Samsung Galaxy S II În ediția de Japonia cu WiMAX

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.816 ori
<b>Samsung Galaxy S II În ediția de Japonia cu WiMAX</b>A fost lansat și nu seamană deloc în specificații tehnice cu Samsung Galaxy S II din țara noastră. Nu mă refer doar la rețeaua cu care este compatibil, dar și la dimensiunile ecranului sau frecvența la care funcționează procesorul. &nbsp;...

A fost lansat și nu seamană deloc în specificații tehnice cu Samsung Galaxy S II din țara noastră. Nu mă refer doar la rețeaua cu care este compatibil, dar și la dimensiunile ecranului sau frecvența la care funcționează procesorul.

Samsung Galaxy S II de Japonia dispune de:

  • ecran de 4.7 inch Super AMOLED HD cu rezoluție 1280x720 pixeli;
  • procesor Qualcomm dual-core la 1.4 GHz, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 3.0, NFC;
  • cameră de 8 Megapxieli care filmează la 1080p, cameră secundară de 2 Megapixeli pentru apeluri video.

WiMAX este o alternativă la LTE în telefonia mobilă și nu este la fel de răspândită ca cea din urmă. Promite viteze de până la 70 - 75 Mbps și costuri mai mici. Raza de acțiune a unui emițător este de până la 30 - 50 km. Informațiile le-am cules de pe wikipedia.

UPDATE: în Marea Britanie a apărut o informație conform căreia Samsung pregătește lansarea lui Samsung Galaxy S II HD în Europa, fără conectivitate LTE ca în SUA unde mai este denumit și Skyrocket. Sunt câteva schimbări notabile față de SGS II ce-l găsiți acum în magazine. Ecranul este de 4.65 inch cu rezoluție HD de 1280x800 pixeli ca la Samsung Galaxy Nexus, tehnologie Super AMOLED. Procesorul este de proveniență Qualcomm la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare. Camera foto menține senzorul de 8 Megapixeli și 2 Megapixeli pentru camera frontală folosită în apelurile video. Bateria este upgradată la 1.850 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×