Samsung Galaxy S III surprins Într-o prezentare oficială Samsung? (Video)

2.286 ori
<b>Samsung Galaxy S III surprins Într-o prezentare oficială Samsung? (Video)</b>Samsung Galaxy S III a aprins întreg webul atunci când au apărut presupuse imagini cu acest device provenite din Rusia, dar până la urma acelea s-au dovedit a fi doat concepte. Acum avem o imagine care provine chiar dintr-o prezentare oficială...

Samsung Galaxy S III a aprins întreg webul atunci când au apărut presupuse imagini cu acest device provenite din Rusia, dar până la urma acelea s-au dovedit a fi doat concepte. Acum avem o imagine care provine chiar dintr-o prezentare oficială Samsung, deci avem motive solide să credem că scăparea de informații este una autentică. Iată cum ar putea arăta Samsung Galaxy S III:

Observați la minutul 7:11 din clipul de mai jos ca terminalul misterios cu ecran lat este folosit pentru a controla o cameră foto de nouă generație. Se speculează că acesta ar fi de fapt Samsung Galaxy Note, sau urmașul lui Note, eventual Galaxy S II HD, cu diagonală de 4.65 inch și rezoluție HD. Butonul Home pastreaza stilul pur Samsung, iar device-ul pare unul foarte subțire. Probabil că gigantul asiatic va lua poziție în orele următoare, dezmințind informațiile și dezvaluind identitatea reală a device-ului.

Dacă îl comparăm cu mărimea degetelor utilizatorului, atunci ne ducem cu gândul la Galaxy Note, dar poate că Galaxy S III va fi un smartphone cu ecran de 4.7 inch, cine știe? Vă reamintesc că zvonurile afirmă că Samsung Galaxy S III va fi prezentat la MWC 2012 și că va sosi fie cu un procesor quad core Exynos de nouă generație, fie cu unul dual core Exynos de 2 GHz sau mai mult. Iar noi la Mobilissimo.ro vom fi primii care vi-l vom arăta, direct din Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×