Samsung Galaxy S III surprins Într-o prezentare oficială Samsung? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.137 ori
<b>Samsung Galaxy S III surprins Într-o prezentare oficială Samsung? (Video)</b>Samsung Galaxy S III a aprins întreg webul atunci când au apărut presupuse imagini cu acest device provenite din Rusia, dar până la urma acelea s-au dovedit a fi doat concepte. Acum avem o imagine care provine chiar dintr-o prezentare oficială...

Samsung Galaxy S III a aprins întreg webul atunci când au apărut presupuse imagini cu acest device provenite din Rusia, dar până la urma acelea s-au dovedit a fi doat concepte. Acum avem o imagine care provine chiar dintr-o prezentare oficială Samsung, deci avem motive solide să credem că scăparea de informații este una autentică. Iată cum ar putea arăta Samsung Galaxy S III:

Observați la minutul 7:11 din clipul de mai jos ca terminalul misterios cu ecran lat este folosit pentru a controla o cameră foto de nouă generație. Se speculează că acesta ar fi de fapt Samsung Galaxy Note, sau urmașul lui Note, eventual Galaxy S II HD, cu diagonală de 4.65 inch și rezoluție HD. Butonul Home pastreaza stilul pur Samsung, iar device-ul pare unul foarte subțire. Probabil că gigantul asiatic va lua poziție în orele următoare, dezmințind informațiile și dezvaluind identitatea reală a device-ului.

Dacă îl comparăm cu mărimea degetelor utilizatorului, atunci ne ducem cu gândul la Galaxy Note, dar poate că Galaxy S III va fi un smartphone cu ecran de 4.7 inch, cine știe? Vă reamintesc că zvonurile afirmă că Samsung Galaxy S III va fi prezentat la MWC 2012 și că va sosi fie cu un procesor quad core Exynos de nouă generație, fie cu unul dual core Exynos de 2 GHz sau mai mult. Iar noi la Mobilissimo.ro vom fi primii care vi-l vom arăta, direct din Barcelona!

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×