Samsung Galaxy S II - telefonul ce stabilește standarde În Coreea de Sud

1.861 ori
<b>Samsung Galaxy S II - telefonul ce stabilește standarde În Coreea de Sud</b>A trecut mult timp de când am avut ocazia să testez Samsung Galaxy S II. Mi-a lăsat o impresie plăcută, dar că se putea și mai bine. între timp au apărut telefoane cu display HD și Android 4.0, iar SGS II va primi Android ICS în prima partea...

A trecut mult timp de când am avut ocazia să testezSamsung Galaxy S II. Mi-a lăsat o impresie plăcută, dar că se putea și mai bine. între timp au apărut telefoane cu display HD și Android 4.0, iar SGS II va primi Android ICS în prima partea lui 2012.

în Coreea de Sud s-a vândut în 5 milioane unități. Este și piața de acasă pentru Samsung și o domină cu putere. Populația Coreei de Sud este estimată la 48 milioane și putem concluziona că mai mult de 1/10 coreeni dețin un SGS II în mână, un fel de Nokia 1100 în țara lor. Mare diferență vine de la faptul că vorbim de un smartphone de top și nu de un feature phone cu preț mic.

Samsung are un market share de 53% din piața de telefoane inteligente în Coreea de Sud. Ar fi interesată o comparație cu vânzările lui iPhone 4S vs SGS II în țara mai sus amintită.

Dacă doriți să-l cumpărați, aflați că el costa 1.949 lei la QuickMobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×