ZTE declară că Microsoft cere 20 - 30 dolari pentru fiecare telefon vândut cu Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.032 ori
<b>ZTE declară că Microsoft cere 20 - 30 dolari pentru fiecare telefon vândut cu Windows Phone</b>Este pentru prima dată când se fac publice astfel de detalii din universul telefoanelor cu Windows Phone - sistem de operare mobil dezvoltat de către Microsoft. ZTE a lansat de curând un smartphone cu WP 7.5 - ZTE Tania și un oficial a declarat că...

Este pentru prima dată când se fac publice astfel de detalii din universul telefoanelor cu Windows Phone - sistem de operare mobil dezvoltat de către Microsoft. ZTE a lansat de curând un smartphone cu WP 7.5 - ZTE Tania și un oficial a declarat că pentru fiecare smartphone produs sub licență Microsoft se plătesc între 20 și 30 de dolari pentru fiecare device în parte.

Ciudate este că se face o estimare și pentru Samsung sau HTC, dar acolo se vorbesc de sume mai reduse de 10 - 15 dolari per smartphone. Depinde și la ce acorduri s-a ajuns dinainte. ZTE este un partener mai mic, o companie chinezească care a crescut foarte mult din 2009 până în prezent.

Despre ZTE Tania:

  • ecran TFT capacitiv de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli și 16 milioane culori;
  • procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, Adreno 205 GPU;
  • Windows Phone 7.5 Mango;
  • 3G cu viteză de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră foto de 5 Megapixeli, autofocus și filmează la 720p cu 30 fps;
  • baterie de 1.400 mAh, 10.5 mm grosime.

Spațiul de stocare de doar 4 GB mi se pare cam mic. Majoritatea telefoanelor cu Windows Phone se stabiliseră la un minim de 8 GB și mai ales că nu are un slot pentru microSD. Presupun că un avantaj al acestui telefon ZTE va fi dat de preț și mai ales în contextul unui hardware similar cu al concurenței.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×