Android 4.0 pentru Nexus S vine În următoarele săptămâni

1.056 ori
<b>Android 4.0 pentru Nexus S vine În următoarele săptămâni</b>Nu știu de ce, dar aveam impresia că Samsung Nexus S a primit deja Android 4.0 ICS. Știu că update-ul trimis în decembrie 2011 era plin de bug-uri și a determinat retragerea sa, dar până în prezent nu s-a oferit nicio altă versiune Android 4.0...

Nu știu de ce, dar aveam impresia că Samsung Nexus S a primit deja Android 4.0 ICS. Știu că update-ul trimis în decembrie 2011 era plin de bug-uri și a determinat retragerea sa, dar până în prezent nu s-a oferit nicio altă versiune Android 4.0 pentru cei care achiziționaseră un Nexus S - telefon de top la momentul în care a fost lansat.

Engadget a reușit să primească o informație destul de vagă de la un oficial Google care a spus că se lucrează la o nouă portare a Android 4.0 pe Nexus S și termenul de livrare menționat - în câteva săptămâni.

HTC One V cu procesor single core va sosi din aprilie și va rula Android 4.0, este unul dintre puținele telefoane single core care primește cea mai nouă variantă a Android, majoritatea sunt dual-core de top sau quad-core. Culmea este că apar mereu tot felul de tablete no name la prețuri sub 200 de dolari care se laudă că rulează 4.0 ICS și telefoane cu hardware mai puternic nici măcar nu visează, cu ghilimelele de rigoare, la 4.0. Mă gândesc la HTC Desire sau Samsung Galaxy S.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×