Samsung Galaxy S III disecat, analizat componentă cu componentă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.824 ori
<b>Samsung Galaxy S III disecat, analizat componentă cu componentă</b>Despre Samsung Galaxy S III s-a vorbit foarte multe în ultimele zile și obișnuiți-vă să îl vedeți, deoarece în curând vor exista și foarte multe reclame la TV și panouri publicitare cu acest terminal. Până ce și media ne va prezenta acest...

Despre Samsung Galaxy S III s-a vorbit foarte multe în ultimele zile și obișnuiți-vă să îl vedeți, deoarece în curând vor exista și foarte multe reclame la TV și panouri publicitare cu acest terminal. Până ce și media ne va prezenta acest telefon într-o invazie de reclame, descoperim o disecție marca ifixit.com, care ne prezintă terminalul bucată cu bucată.

Aici este disecata varianta albă a telefonului, faimosul flagship care rulează Android 4.0 și oferă un CPU quad core, plus o cameră de 8 MP. Bateria acestui model poate fi accesată de către utilizator, spre deosebire de cea pe HTC One X, de exemplu. Avem de-a face cu o unitate de 3.8 V și 2100 mAh, care încorporează și modulul NFC folosit de S Beam. De îndată ce iFixit înlătura partea protectoare din plastic, descoperă un sistem de difuzoare ușor de scos și înlocuit.

Zona de plastic din spate, de sub capacul bateriei este menită pentru a proteja placă de baza de contactul cu lichidele de exemplu. Intrând în detalii, creierul acestui nou telefon este un CPU Samsung Exynos 4412 quad core A9, operand in tandem cu memorie de 1 GB LP DDR2. în privința display-ului, sticla este alipita ecranului, iar display-ul lipit de rama telefonului. Aici apare o problemă: va costa mai mult înlocuirea unui ecran spart, mai mult decât la alte telefoane care nu adopta acest sistem. Alte detalii și priviri asupra componentelor are iFixit. Noi așteptam în continuare telefonul în teste și vă informăm că va sosi foarte curând!

Samsung Galaxy S III disecat

Samsung Galaxy S III dezasamblat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×