Samsung Galaxy S III pe negru - primele imagini oficiale

1.596 ori
<b>Samsung Galaxy S III pe negru - primele imagini oficiale</b>Samsung a lansat Galaxy S III în mai și s-au livrat peste 10 milioane de unități în mai puțin de două luni. Designul, hardware-ul, modul în care au integrat Android și campania de marketing și-au atins scopul. A deveni cel mai bine vândut...

Samsung a lansat Galaxy S III în mai și s-au livrat peste 10 milioane de unități în mai puțin de două luni. Designul, hardware-ul, modul în care au integrat Android și campania de marketing și-au atins scopul. A deveni cel mai bine vândut telefon Android de până acum.

A debutat în două versiuni de culoare: Marble White și Pebble Blue - Alb și albastru. Fără o versiune pe negru. Cel puțin până în acest moment când pe pagina de facebook a Samsung au apărut primele fotografii cu Galaxy S III negru din greșeală sau poate că nu din greșeală.

Samsung Galaxy S III pe negru

Apreciez varianta pe albastru, iar cea pe negru îmi place. Cel puțin în cele două imagini pe care le-am văzut acum. Cea pe alb mi se pare a fi prea strălucitoare, prea mult glamour. Se adresează fetelor, deși cei 4.8 inch nu-s chiar ușor de strunit / manipulat.

Nu a fost făcut un anunț oficial și nu se știe de când vom găsi și varianta pe negru a lui Galaxy S III în magazine. Bănuiesc că acum nu vor mai face ca la Pebble Blue când câteva sute de mii de capace au fost distruse din lotul inițial pentru că nu se potrivea culoarea de lângă display cu cea a capacului. De aceea Pebble Blue a apărut pe la sfârșitul lui iulie în stoc suficient.

Samsung Galaxy S III este un smartphone quad-core cu procesor Exynos la 1.4 GHz, 1 GB RAM, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 2.100 mAh.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×