Samsung Galaxy S IV testat În AnTuTu, benchmark-ul Îi confirmă specificațiile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.085 ori
<b>Samsung Galaxy S IV testat În AnTuTu, benchmark-ul Îi confirmă specificațiile</b>Peste 10 zile va avea loc la New York evenimentul oficial de prezentare a lui Samsung Galaxy S IV, dar asta nu înseamnă că zvonurile legate de noul smartphone s-au oprit. Astăzi aflăm că terminalul a fost testat în benchmark-ul AnTuTu de către un...

Peste 10 zile va avea loc la New York evenimentul oficial de prezentare a lui Samsung Galaxy S IV, dar asta nu înseamnă că zvonurile legate de noul smartphone s-au oprit. Astăzi aflăm că terminalul a fost testat în benchmark-ul AnTuTu de către un norocos dezvoltator/tester și astfel ni se confirmă specificațiile sale.

Nu vă așteptați la ceva nemaivăzut, ci la obișnuitele dotări despre care aflam cu luni în urmă. Galaxy S IV vine în această versiune cu un procesor Exynos Octa 5410 de 1.8 GHz, GPU PowerVR SGX 544MP și 2 GB RAM. știu că va intriga procesorul, mai ales că săptămâna trecută aflăm că Samsung va opta pentru Snapdragon 600 în cazul noului model. E totuși posibil ca versiunea americană să aibă un CPU, iar cea europeană altul. Continuând lista de dotări ajunse pe web datorită benchmark-ului, printre ele se numără și un display Full HD de 4.99 inch și o cameră de 13 megapixeli.

Samsung Galaxy S IV

Terminalul rulează Android 4.2 Jelly Bean, iar handsetul își păstrează butoanele Menu, Back și Home ale predecesorilor săi, se pare. Aceeași sursă a scăpărilor arata că telefonul suporta conectivitate GSM/WCDMA/LTE, cu procesor Exynos la bord. Asta ar putea însemna că nu vom avea versiuni diferite ale telefonului pentru SUA și Europa, până la urmă, ci o singură variantă: GT-I9500. Ce părere aveți despre aceste specificații?

Samsung Galaxy S IV testat În AnTuTu, benchmark-ul Îi confirmă specificațiile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×