Evolio Aria Mini unboxing: scoatem din cutie o nouă tableta de 8 inch, de această dată cu Jelly Bean la bord (Video)

2.743 ori
<b>Evolio Aria Mini unboxing: scoatem din cutie o nouă tableta de 8 inch, de această dată cu Jelly Bean la bord (Video)</b>Cu puțin timp înainte de MWC 2013, Evolio anunța oficial o nouă tableta, modelul Aria Mini. între timp ne-a sosit la teste acest device, o tabletă de 8 inch într-o cutie viu colorată, același timp de ambalaj ca și modelul original Aria. Hai să...

Cu puțin timp înainte de MWC 2013, Evolio anunța oficial o nouă tableta, modelul Aria Mini. între timp ne-a sosit la teste acest device, o tabletă de 8 inch într-o cutie viu colorată, același tip de ambalaj ca și modelul original Aria. Hai să scoatem produsul din cutie și să vedem ce poate.

Aflați că Evolio Aria Mini costă 799 lei în versiunea WiFi și 1049 lei în cea 3G, iar tableta vine cu CPU Rockchip RK3066 dual core de 1.5 GHz și display IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Device-ul măsoară 9.5 mm în grosime, cantareste 450 de grame și dispune de o cameră de 2 megapixeli în spate și una frontală de 0.3 megapixeli.

Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, slot microSD, 1 GB RAM și o baterie de 4500 mAh. în plus beneficiem și de Bluetooth și GPS, care lipsesc de pe unele tablete rivale cu acest model. în lateralul terminalului găsim suita obișnuită de porturi și sloturi, inclusiv un mini HDMI și microUSB. Evolio Aria Mini vine cu garanție pe 5 ani, iar în pachetul sau se afla un cablu USB, încărcătorul și un adaptor USB pentru dongle-uri și stickuri. Revenim cât de curând și cu un review detaliat!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×