Gears & Guts review - joc tip Carmageddon, dar cu zombii (Video)

1.540 ori
<b>Gears & Guts review - joc tip Carmageddon, dar cu zombii (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unui joc cu mașini ceva mai violent, în care să călcați pietoni fără remușcări, atunci Gears & Guts e soluția. Acesta este un joc gratuit pentru Android, un titlu marca Glu Mobile, ceea ce înseamnă că veți face...

Dacă sunteți în căutarea unui joc cu mașini ceva mai violent, în care să călcați pietoni fără remușcări, atunci Gears & Guts e soluția. Acesta este un joc gratuit pentru Android, un titlu marca Glu Mobile, ceea ce înseamnă că veți face multe cumpărături de upgrade-uri în aplicație. Jocul are un scop simplu: călcați zombii cu mașina și îi împușcați cu armele de pe vehicul.

Am testat jocul pe tableta Samsung Galaxy Note 10.1 și el arata excelent, cu o grafică colorată și multe specii de zombie. Gears & Guts oferă o muzică rock de fundal și numeroase upgrade-uri pe care le puteți face vehiculelor, pe care puteți monta mitraliere, lasere, lansatoare de rachete, țepi și orice altă armă poate răni un zombie. Vă veți ciocni și cu alte mașini și veți avea și misiuni contra cronometru, care presupun găsirea unor cutii și transportarea lor către refugiați sau exterminarea unei anumite râse de zombie.

Gears & Guts Android

Zombii pot fi cei standard, care sunt mortali în grupuri, sau creaturi verzi cu un cap uriaș care lăsa în urmă o mâzgă verde pe care alunecă mașina, sau creaturi care sar pe mașină și provoacă un damage considerabil vehiculului. Pe măsură ce avansați în joc veți primi upgrade-uri și puncte și va că crește nivelul și "viața" automobilului. Monedă din joc o reprezintă "bolts", cu care cumpărați upgrade-uri, dar există și Glu coins, pe care le obțineți cu bani reali.

Jocul primește de la noi o notă de 8 din 10 și recenzia video e mai jos. îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×