Samsung Galaxy S versus Nexus One, intr-un test al jocului Quake 3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.053 ori
<b>Samsung Galaxy S versus Nexus One, intr-un test al jocului Quake 3 (Video)</b>Quake 3 se numara printre cele mai portate jocuri pe smartphone-uri, fiind considerat un soi de etalon al puterii de procesare video. Iata ca de aceasta data, asistam la o comparatie intre Samsung Galaxy S si Nexus One, ambele ruland Quake 3. Evident,...

Quake 3 se numara printre cele mai portate jocuri pe smartphone-uri, fiind considerat un soi de etalon al puterii de procesare video. Iata ca de aceasta data, asistam la o comparatie intre Samsung Galaxy S si Nexus One, ambele ruland Quake 3. Evident, Galaxy S castiga duelul, avand o treime din puterea procesare video a unui PlayStation 3.

Astfel, in vreme ce Nexus One poate randa 22 de milioane de triunghiuri pe secunda, Galaxy S atinge performanta de 90 de milioane de triunghiuri pe secunda. Dupa cum o arata si clipurile incluse in acest articol, Nexus One nu sta la fel de bine ca terminalul Samsung la capitolul culori vii sau fluiditate a gameplay-ului.


Galaxy S este cel mai performant telefon Android la ora actuala
, cel putin in ce priveste gaming-ul, dar daca luam in calcul felul in care evolueaza smartphone-urile, titlul ii va fi rapit in urmatoarele saptamani. Deocamdata, putem spune ca astfel de terminale devin o amenintare tot mai mare pentru PSP Go! si Nintendo 3DS.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×