Samsung Galaxy S versus Nexus One, intr-un test al jocului Quake 3 (Video)

2.102 ori
<b>Samsung Galaxy S versus Nexus One, intr-un test al jocului Quake 3 (Video)</b>Quake 3 se numara printre cele mai portate jocuri pe smartphone-uri, fiind considerat un soi de etalon al puterii de procesare video. Iata ca de aceasta data, asistam la o comparatie intre Samsung Galaxy S si Nexus One, ambele ruland Quake 3. Evident,...

Quake 3 se numara printre cele mai portate jocuri pe smartphone-uri, fiind considerat un soi de etalon al puterii de procesare video. Iata ca de aceasta data, asistam la o comparatie intre Samsung Galaxy S si Nexus One, ambele ruland Quake 3. Evident, Galaxy S castiga duelul, avand o treime din puterea procesare video a unui PlayStation 3.

Astfel, in vreme ce Nexus One poate randa 22 de milioane de triunghiuri pe secunda, Galaxy S atinge performanta de 90 de milioane de triunghiuri pe secunda. Dupa cum o arata si clipurile incluse in acest articol, Nexus One nu sta la fel de bine ca terminalul Samsung la capitolul culori vii sau fluiditate a gameplay-ului.


Galaxy S este cel mai performant telefon Android la ora actuala
, cel putin in ce priveste gaming-ul, dar daca luam in calcul felul in care evolueaza smartphone-urile, titlul ii va fi rapit in urmatoarele saptamani. Deocamdata, putem spune ca astfel de terminale devin o amenintare tot mai mare pentru PSP Go! si Nintendo 3DS.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×