Un telefon bazat pe platforma Intel Moorestown, dotat cu OS-ul MeeGo, scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.262 ori
<b>Un telefon bazat pe platforma Intel Moorestown, dotat cu OS-ul MeeGo, scapat pe web</b>Dupa ce aflam ca o versiune pre-beta a lui MeeGo OS pentru smartphone-uri a fost pusa la dispozitia celor interesati, iata ca un smartphone bazat pe platforma Intel Moorestown a fost recent descoperit pe web intr-o imagine ce il prezinta ruland MeeGo OS....

Dupa ce aflam ca o versiune pre-beta a lui MeeGo OS pentru smartphone-uri a fost pusa la dispozitia celor interesati, iata ca un smartphone bazat pe platforma Intel Moorestown a fost recent descoperit pe web intr-o imagine ce il prezinta ruland MeeGo OS.

In vreme ce asteptam ca Nokia sa anunte modelul N9, primul dotat cu un astfel de OS, ne multumim cu aceasta imagine si speram ca modelul infatisat sa fie un prototip similar cu ceea ce ne pregateste Nokia.

Suntem curiosi daca si Intel va lansa propiul smartphone, bazat pe platforma Moorestown si dotat cu MeeGo, sau daca se va multumi sa colaboreze cu finlandezii in dezvoltarea viitorarelor modele din seria N.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×