Samsung Galaxy S10 ajunge în magazine pe 8 martie; Avem o nouă fotografie cu Galaxy S10+, iar numele S10 Lite e în standby

2.180 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ajunge în magazine pe 8 martie; Avem o nouă fotografie cu Galaxy S10+, iar numele S10 Lite e în standby</b>Seria obişnuită de scăpări legate de Samsung Galaxy S10 este aici şi de această dată avem un trio de scăpări. În primul rând vedem o fotografie reală cu varianta S10+, apoi aflăm când ajung în magazine terminalele şi apoi punem

Seria obişnuită de scăpări legate de Samsung Galaxy S10 este aici şi de această dată avem un trio de scăpări. În primul rând vedem o fotografie reală cu varianta S10+, apoi aflăm când ajung în magazine terminalele şi apoi punem la îndoială numele "Galaxy S10 Lite". Hai să vedem ce e nou.

Încep ca de obicei cu un refresh legat de terminale: vor fi anunţate pe 20 februarie, în cadrul unui eveniment Unpacked organizat în San Francisco. Acolo ar putea sosi şi ceva pliabile Samsung. Surse noi afirmă că toate cele 3 telefoane de bază (S10, S10 Lite şi S10+) ajung în magazine pe 8 martie. Am mai auzit această dată, uneori alternată cu 6 martie.

Galaxy S10+

Se pare că Samsung nu s-a decis încă ce fel de nume să îi pună variantei Lite. A circulat la un moment dat un zvon despre "Galaxy S10 E", dar imediat a dispărut de pe radarul nostru. Mai nou sursele spun că Galaxy S10 cel ieftin se va numi doar Galaxy S10 şi atât şi că publicul se va descurca în a-l deosebi de S10 cel clasic.

S10 Lite are o diagonală de 5.8 inch, iar S10 de 6.1 inch. Specificaţiile ar trebui să fie în mare la fel. În ce priveşte scăparea fotografiei lui Samsung Galaxy S10+, aceasta ne prezintă un terminal cu muchii foarte curbate, diagonală generoasă, de 6.4 inch şi camera duala decupata direct în display. Bărbia rămâne prezentă jos şi avem şi One UI la posturi.

Sincer să fiu chiar şi muchiile laterale sunt un pic mai mari decât mă aşteptam, judecând după fotografie. Să vină şi Galaxy Fold în imagini, zic!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×