Scannerul de amprente integrat în ecranul lui Galaxy S10 va fi produs de Qualcomm (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Qualcomm 892 ori
<b>Scannerul de amprente integrat în ecranul lui Galaxy S10 va fi produs de Qualcomm (zvon)</b>Pe seama declarațiilor sosite din partea unor furnizori de panouri touch Samsung aflăm astăzi faptul că firma sud-coreeană a comandat deja panouri pentru Galaxy S10 și că acestea vor include și o soluție de scanner de amprente ultrasonic

De câteva luni bune avem parte și de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy S10, telefon care ar trebui să debuteze fie în cadrul CES 2019, fie la scurt timp după la Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Acest smartphone se așteaptă a fi un upgrade serios a lui Galaxy S9 și pe seama multor speculații știm faptul că sud-coreenii vor să aducă aici un scanner de amprente nou, unul integrat în ecran. 

Qualcomm

Un raport sosit din Coreea de Sud ne dezvăluie că există deja unele firme contracte de către Samsung pentru dezvoltarea de panouri touch pentru Galaxy S10, firme ce ar fi confirmat că panourile suportă adăugarea unei componente de tip scanner de amprente - fiind chiar sugerată soluția Qualcomm Sense ID de scanare ultrasonică.

Aparent, Samsung a avut de ales din mai multe soluții actuale, dar într-un final s-a oprit la cea Qualcomm care poate funcționa prin panouri OLED cu grosime de până la 1.2 mm și care poate suporta gesturi navigaționale, dar și deblocare sub apă. De asemenea, scanner-ul poate detecta și fluxul sanguin și pulsul, iar spre deosebire de ceilalți senzori propuși, acesta funcționează chiar și prin straturi mai groase ale componentelor ecranului (vezi grafic mai sus). 

Pentru telefoanele mid-range din seria Galaxy A, cei de la Samsung vor folosi scanner-ul de amprente Gudix integrat în ecran, un prim astfel de device urmând a debuta până la final de an. Cât despre Galaxy S10, sunt mari șanse ca scanner-ul de amprente ultrasonic să își facă apariția doar pe modelul high-end din serie sau poate pe o variantă ediție limitată. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×