Samsung Galaxy S11 are un nou val de scăpări: huse, protecţii ecran şi extra informaţii

3.331 ori
<b>Samsung Galaxy S11 are un nou val de scăpări: huse, protecţii ecran şi extra informaţii</b>Nu am dus deloc lipsa de scăpări pentru Samsung Galaxy S11 în ultima vreme şi nici pentru Galaxy S11+. De această dată vedem şi primele accesorii, cu accent pe huse şi protecţii de ecran. Cu această ocazie putem deduce noi aspecte legate de design.

Nu am dus deloc lipsa de scăpări pentru Samsung Galaxy S11 în ultima vreme şi nici pentru Galaxy S11+. De această dată vedem şi primele accesorii, cu accent pe huse şi protecţii de ecran. Cu această ocazie putem deduce noi aspecte legate de design.

Începem cu protecţia de ecran fotografiată de Ice Universe (cea de mai sus). E o protecţie pentru Galaxy S11, cu un decupaj foarte, foarte îngust pentru camera selfie. Aceasta este centrată sus, după modelul camerei de pe Galaxy Note 10. Abordarea se va regăsi atât pe seria Galaxy S din 2020, cât şi pe modelele Galaxy A din ce am înţeles, cel puţin cele mai bine dotate. Ar fi un decupaj mai îngust decât cel de la Galaxy Note 10 totuşi.

O altă scăpare vine prin Slashleaks, care dezvăluie huse pentru viitorul terminal. De această dată e vorba despre Samsung Galaxy S11+, care se prezintă iar cu acea cameră asimetrică, cu 7 senzori în spate. Totuşi am auzit recent "nu e dracul aşa negru" şi designul camerei va fi ceva mai plăcut la vedere. Conform creatorului acestor randări de huse, Galaxy S11+ va avea un spate curbat pe margini, dar şi un ecran curbat pe margini. Va avea muchii foarte înguste, iar jos găsim unul dintre cele două difuzoare şi portul USB-C, dar şi un microfon.

Samsung Galaxy S11

Mai apare încă o husă transparentă, publicată de această dată pe Instagram de Ice Universe, iar în acest caz e vorba iar de Galaxy S11. Vedem un modul dreptunghiular în stil Galaxy M30s sau dacă vreţi chiar Honor V30 Pro. Senzorii sunt dispuşi în formă literei "L", iar nuanţa este una verzui-albastruie. Terminalul este aşteptat să fie prezentat pe 18 februarie, ca şi toată gama Galaxy S11.

Va include o cameră de 108 megapixeli în spate, un senzor special Bright Night pentru captura low light, spectrometru, mecanism de focalizare laser şi aparent şi camera cu zoom optic 5X (sau mai mult). Toate acestea pe S11+ cel puţin...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×