Samsung Galaxy S4 Active, un telefon ultrarezistent În imagini oficiale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.589 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Active, un telefon ultrarezistent În imagini oficiale</b>Samsung Galaxy S4 e pe cale să devină o serie, după cum știți deja, iar această serie include modelul principal în două variante (8 core și 4 core), un model Mini, un cameraphone numit Zoom și o variantă ultrarezistenta numită Active. Despre...

Samsung Galaxy S4 e pe cale să devină o serie, după cum știți deja, iar această serie include modelul principal în două variante (8 core și 4 core), un model Mini, un cameraphone numit Zoom și o variantă ultrarezistenta numită Active. Despre acesta din urmă aflați mai multe detalii în rândurile următoare și îl admirați în imaginea de mai jos.

Samsung Galaxy S4 Active și-a făcut apariția pe web prin amabilitatea obișnuitului zvonac @evleaks, care a publicat o imagine cu handsetul. știm despre acest model că ar putea debuta oficial în cadrul evenimentului Samsung Premiere de pe 20 iunie, de la Londra. Cunoscut și sub numele de cod J Active, handsetul va sosi cu un ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core Snapdragon 600 de 1.9 GHz și va debuta în SUA prin operatorul AT&T.

Smartphone-ul va ieși în evidență prin rezistența sa la praf, apă și probabil și la șocuri, fiind astfel un rival pentru Xperia Z la acest capitol. Mai trebuie menționat și că Active ar urma sa aiba 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli și nu de 13 MP că Galaxy S4. Să vedem dacă acest model rezista la o adâncime mai mare de un metru și la mai mult de 30 de minute de scufundare, standarde actuale ale handseturilor rezistente la apă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×