Samsung Galaxy S4 Active, un telefon ultrarezistent În imagini oficiale

3.653 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Active, un telefon ultrarezistent În imagini oficiale</b>Samsung Galaxy S4 e pe cale să devină o serie, după cum știți deja, iar această serie include modelul principal în două variante (8 core și 4 core), un model Mini, un cameraphone numit Zoom și o variantă ultrarezistenta numită Active. Despre...

Samsung Galaxy S4 e pe cale să devină o serie, după cum știți deja, iar această serie include modelul principal în două variante (8 core și 4 core), un model Mini, un cameraphone numit Zoom și o variantă ultrarezistenta numită Active. Despre acesta din urmă aflați mai multe detalii în rândurile următoare și îl admirați în imaginea de mai jos.

Samsung Galaxy S4 Active și-a făcut apariția pe web prin amabilitatea obișnuitului zvonac @evleaks, care a publicat o imagine cu handsetul. știm despre acest model că ar putea debuta oficial în cadrul evenimentului Samsung Premiere de pe 20 iunie, de la Londra. Cunoscut și sub numele de cod J Active, handsetul va sosi cu un ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core Snapdragon 600 de 1.9 GHz și va debuta în SUA prin operatorul AT&T.

Smartphone-ul va ieși în evidență prin rezistența sa la praf, apă și probabil și la șocuri, fiind astfel un rival pentru Xperia Z la acest capitol. Mai trebuie menționat și că Active ar urma sa aiba 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli și nu de 13 MP că Galaxy S4. Să vedem dacă acest model rezista la o adâncime mai mare de un metru și la mai mult de 30 de minute de scufundare, standarde actuale ale handseturilor rezistente la apă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×