ZTE Grand S Flex și Blade G, două noi telefoane de la producătorul chinez; Iată dotările lor!

1.708 ori
<b>ZTE Grand S Flex și Blade G, două noi telefoane de la producătorul chinez; Iată dotările lor!</b>ZTE Grand S a debutat în luna ianuarie, drept un telefon cu ecran de 5 inch și cu grosime de doar 6.9 mm. Terminalul a fost criticat la acea vreme pentru capacitatea de doar 1780 mAh a bateriei și pentru faptul că aceasta nu era înlăturabila. Ei...

ZTE Grand S a debutat în luna ianuarie, drept un telefon cu ecran de 5 inch și cu grosime de doar 6.9 mm. Terminalul a fost criticat la acea vreme pentru capacitatea de doar 1780 mAh a bateriei și pentru faptul că aceasta nu era înlăturabila. Ei bine, acum ZTE îsi spala păcatele cu un model upgradat.

ZTE Grand S era un telefon flagship quad core cu ecran Full HD, iar acum avem parte de un succesor numit ZTE Grand S Flex, cu o baterie de 2300 mAh. Handsetul va debuta în Franța din luna septembrie și este prezentat în imaginile din acest articol. Aceeași sursă din Franța care a avut detalii despre Grand S Flex are detalii și despre ZTE Blade G, un alt telefon de nouă generație și care face parte din populara serie Blade.

ZTE Blade G

Dotările sale sunt ceva mai modeste: display de 4.5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, procesor dual core Qualcomm de 1.2 GHz, 512 MB RAM și o baterie de 2000 mAh. Terminalul va debuta către finalul acestei veri, iar aceeași sursă franceză a ținut să afirme ca noul ZTE Grand X2 In, telefon cu noul procesor Intel va fi lansat în Europa tot la toamnă, în septembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×