ZTE Grand S Flex și Blade G, două noi telefoane de la producătorul chinez; Iată dotările lor!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.619 ori
<b>ZTE Grand S Flex și Blade G, două noi telefoane de la producătorul chinez; Iată dotările lor!</b>ZTE Grand S a debutat în luna ianuarie, drept un telefon cu ecran de 5 inch și cu grosime de doar 6.9 mm. Terminalul a fost criticat la acea vreme pentru capacitatea de doar 1780 mAh a bateriei și pentru faptul că aceasta nu era înlăturabila. Ei...

ZTE Grand S a debutat în luna ianuarie, drept un telefon cu ecran de 5 inch și cu grosime de doar 6.9 mm. Terminalul a fost criticat la acea vreme pentru capacitatea de doar 1780 mAh a bateriei și pentru faptul că aceasta nu era înlăturabila. Ei bine, acum ZTE îsi spala păcatele cu un model upgradat.

ZTE Grand S era un telefon flagship quad core cu ecran Full HD, iar acum avem parte de un succesor numit ZTE Grand S Flex, cu o baterie de 2300 mAh. Handsetul va debuta în Franța din luna septembrie și este prezentat în imaginile din acest articol. Aceeași sursă din Franța care a avut detalii despre Grand S Flex are detalii și despre ZTE Blade G, un alt telefon de nouă generație și care face parte din populara serie Blade.

ZTE Blade G

Dotările sale sunt ceva mai modeste: display de 4.5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, procesor dual core Qualcomm de 1.2 GHz, 512 MB RAM și o baterie de 2000 mAh. Terminalul va debuta către finalul acestei veri, iar aceeași sursă franceză a ținut să afirme ca noul ZTE Grand X2 In, telefon cu noul procesor Intel va fi lansat în Europa tot la toamnă, în septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×