Samsung Galaxy S4 ar putea primi un update de firmware care să Îl scape de "bloatware"

1.978 ori
<b>Samsung Galaxy S4 ar putea primi un update de firmware care să Îl scape de "bloatware"</b>Se pare că Samsung ar avea ceva probleme în Marea Britanie, din cauza unei emisiuni de la BBC numită Watchdog. Aceasta a organizat o investigație cu privire la Galaxy S4, care a dorit să afle unde se duc cei 8 GB lipsa de pe terminalul în versiunea...

Se pare că Samsung ar avea ceva probleme în Marea Britanie, din cauza unei emisiuni de la BBC numită Watchdog. Aceasta a organizat o investigație cu privire la Galaxy S4, care a dorit să afle unde se duc cei 8 GB lipsa de pe terminalul în versiunea de 16 GB.

După cum probabil știți deja, Galaxy S4 oferă cam 8 GB spațiu de stocare pe versiunea de 16 GB, ceea ce a dus la nemulțumirea unora dintre utilizatori, mai ales că pe acest terminal aplicațiile Android trebuie instalate în memoria internă. Samsung afirma că software-ul instalat pe telefon e imperativ necesar pentru a activa funcțiile cool și gesturile handsetului, dar evident exista și bloatware.

Ei bine, după showul televizat de BBC și după investigație Samsung a schimbat placă și pregătește un update de firmware care să mai scadă din bloatware. Una din mutările acestei direcții include și anunțarea unui Galaxy S4 Google Edition cu Android stock, prezentat ieri la Google I/O 2013. Sunt tare curios să văd câtă memorie liberă are acel model... Voi cum v-ați descurca cu doar 8 GB pentru instalarea de aplicații?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×