Samsung Galaxy S4 (I9505) primește update la Android 5.0.1 Lollipop în România

8.962 ori
<b>Samsung Galaxy S4 (I9505) primește update la Android 5.0.1 Lollipop în România</b>După ce anterior Samsung distribuia pachetul software Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5, iată că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi utilizatorii rom&acirc;ni se pot bucura de noua versiune Android și pe Galaxy S4 (I9505). Acest lucru ne este...

După ce anterior Samsung distribuia pachetul software Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5, iată că începând de astăzi utilizatorii români se pot bucura de noua versiune Android și pe Galaxy S4 (I9505) Black Edition. Acest lucru ne este semnalat de către un cititor Mobilissimo căruia îi mulțumim pe această cale.

Observăm că acest pachet software este unul destul de mare, dimensiunea sa fiind de 1.092 MB. Totodată, remarcăm că vom avea nevoie inițial de 3 GB spațiu liber pe telefon pentru ca procesul de update să se desfășoare fără probleme.

La fel ca și în cazul altor terminale ce au primit Lollipop, odată instalat acest OS vom beneficia de iconițe plate în stil Material Design, notificări direct în ecranul de unlock, cât și de un sistem de multitasking redefinit. Vă recomandăm descărcarea acestei versiuni Android printr-o conexiune WiFi și desigur încărcarea acumulatorului în prealabil.

UPDATE: Aflați că actualizarea a sosit pe un telefon utilizat în rețeaua RCS&RDS ce a fost achiziționat din România la liber. Potrivit lui Valentin Mirea, cititorul ce ne-a trimis pontul, odată cu instalarea lui Android 5.0 Lollipop se pare că bateria terminalului se epuizează acum mult mai rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×