Un oficial Nokia oferă indicii cu privire la un mecanism de cameră cu 16 lentile și modele Lumia dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.045 ori
<b>Un oficial Nokia oferă indicii cu privire la un mecanism de cameră cu 16 lentile și modele Lumia dual SIM</b>Un interviu recent cu Jo Harlow, oficial Nokia ne-a oferit câteva detalii interesante despre planurile companiei finlandeze. Se pare că se află în pregătire un model Lumia cu camera cu 16 lentile și handseturi Lumia dual SIM. &nbsp; Vă reamintesc...

Un interviu recent cu Jo Harlow, oficial Nokia ne-a oferit câteva detalii interesante despre planurile companiei finlandeze. Se pare că se află în pregătire un model Lumia cu camera cu 16 lentile și handseturi Lumia dual SIM.

Vă reamintesc că la începutul acestei luni am aflat că Nokia lucrează cu firma Pelican, care produce un modul de cameră cu 16 lentile, care va sosi pe smartphone-uri în 2014. Aranjarea lentilelor se face într-un sistem de grila 4x4, atipic pentru telefoanele mobile. Fiecare “sub camera” a sistemului este dedicată unei culori, având scopul de înlătura zgomotul fotografiilor, iar rezultatul unui asemenea senzor foto este un fișier JPEG cu 20% mai mare decât unul tipic, datorită lipsei de zgomot.

Jo Harlow a menționat că pe viitoarele cameraphone-uri Nokia nu camera e problema, ci procesorul care va pune în mișcare terminalul. El va trebui să proceseze imagini complexe și să lucreze cu fotografii cu rezoluții ridicate. Se pare că ni se pregătesc și modele de telefoane Lumia dual SIM, veste bună pentru cei care vor un handset colorat Nokia Lumia și funcțiile sale unice, dar și posibilitatea de a folosi două cartele.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×