Samsung Galaxy S4 primește o reducere atractivă la Altex, costa cu 250 de lei mai puțin

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 3.855 ori
<b>Samsung Galaxy S4 primește o reducere atractivă la Altex, costa cu 250 de lei mai puțin</b>Samsung Galaxy S4 poate fi considerat un hit mai mare decât Galaxy S5, dacă ne uităm în istoricul companiei sud coreene, iar acest telefon e că vinul, devenind și mai atractiv, pe măsură ce trece timpul. Azi am descoperit o reducere interesantă...

Samsung Galaxy S4 poate fi considerat un hit mai mare decât Galaxy S5, dacă ne uităm în istoricul companiei sud coreene, iar acest telefon e că vinul, devenind și mai atractiv, pe măsură ce trece timpul. Azi am descoperit o reducere interesantă pentru acest smartphone, aplicată la retailerul Altex.ro.

Astfel, telefonul costa de obicei 1.649 lei în oferta lor și ajunge la 1.399 lei prin intermediul unei reduceri de 250 de lei. Ne întoarcem în timp la recenzia telefonului și descoperim faptul că acest model a avut numeroși senzori și gesturi de control, într-o versiune evoluată față de funcțiile de pe Galaxy S III. Terminalul vine cu un procesor Snapdragon 600, ecran Full HD de 5 inch Super AMOLED destul de luminos și 2 GB RAM.

Acest model dispune de o cameră de 13 MP cu blitz LED în spate și o cameră frontală de 2 MP. Samsung Galaxy S4 vine cu 16, 32 sau 64 GB stocare și slot microSD, plus suport LTE. Terminalul include o baterie de 2600 mAh și la testele noastre am prins cu ușurință 20 de ore de funcționare, după cum scrie și în recenzia handsetului. Puteți cumpăra telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×