Samsung Galaxy S5 ajunge timpuriu În rețeaua de magazine BestBuy din U.S sub formă de unitate demo pentru preview

773 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ajunge timpuriu În rețeaua de magazine BestBuy din U.S sub formă de unitate demo pentru preview</b>Deși debutul global al lui Galaxy S5 este programat pentru data de 11 aprilie, iată că utilizatorii din America pot arunca o privire asupra noului flagship Samsung mult mai devreme, telefonul fiind disponibil în peste 100 de magazine BestBuy sub...

Deși debutul global al lui Galaxy S5 este programat pentru data de 11 aprilie, iată că utilizatorii din America pot arunca o privire asupra noului flagship Samsung mult mai devreme, telefonul fiind disponibil în peste 100 de magazine BestBuy sub formă de unitate demo pentru preview.

Noul Samsung Galaxy S5 dispune de un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16/32 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto de 16 megapixeli ce realizează captură video în format 4K.

De asemenea, aflăm și că noul Samsung Galaxy S5 va fi lansat oficial și pe plan local în România pe data de 24 martie, eveniment la care va participa colegul nostru Alex. Până în acest moment, numeroși retaileri și operatori au dat startul programului de precomenzi pentru Galaxy S5, aceștia stabilind un preț de aproximativ 3.100 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×