Vice-președintele Sony Mobile prezintă tehnologia de captură video 4K de pe Xperia Z2

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.100 ori
<b>Vice-președintele Sony Mobile prezintă tehnologia de captură video 4K de pe Xperia Z2</b>De curând, vice-președinele Sony Mobile, Kichiro Kurozumi a vorbit despre noua funcție de captură video 4K de pe Xperia Z2 și despre detaliile din spatele acesteia. Deși Sony nu este singurul producător de smartphone-uri ce a introdus un astfel de...

De curând, vice-președinele Sony Mobile, Kichiro Kurozumi a vorbit despre noua funcție de captură video 4K de pe Xperia Z2 și despre detaliile din spatele acesteia. Deși Sony nu este singurul producător de smartphone-uri ce a introdus un astfel de senzor capabil de captură 4K, există o funcție prin care Sony iese în față.

Această funcție se numește “SteadyShot” și ajută la stabilizarea imaginii cu până la 21%, fiind cu un pas înainte în fața principalilor competitori la acest capitol. De asemenea, cei de la Sony se mândresc și cu funcția de stabilizare optică a imaginii când vine vorba de captură foto, mai ales în condiții low-light.

Vice-președintele Sony Mobile prezintă tehnologia de captură video 4K de pe Xperia Z2

Vice-președintele Sony a mai adaugat și faptul că un smartphone cu display 4K va ajunge să fie realitate într-o zi din viitor, fiind nevoie în primul rând de un procesor capabil să ruleze o asemenea rezoluție, și nu în ultimul rând, și de o baterie pe măsură.

Pe partea de display, aflăm că noua generație ce folosește tehnologia “Live color LED” este una dintre cele mai bune soluții care se putea implementa pe un smartphone de ultimă generație, în acest caz fiind vorba despre Xperia Z2. Rămâne de văzut cum se vor prezenta vânzările noului Xperia Z2 și dacă acesta va reuși să cucerească publicul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×