Samsung Galaxy S5 ar putea veni cu 4 GB memorie RAM DDR4

1.778 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ar putea veni cu 4 GB memorie RAM DDR4</b>Cei de la Samsung au anunțat de curând faptul că au reușit să dezvolte primul chip de memorie RAM LPDDR4 de 8 GB, pentru terminalele mobile. Fabricat în procesul tehnologic 20nm, 4 dintre aceste chipuri pot fi folosite împreună pentru a însuma un...

Cei de la Samsung au anunțat de curând faptul că au reușit să dezvolte primul chip de memorie RAM LPDDR4 de 8 Gb, pentru terminalele mobile. Fabricat în procesul tehnologic 20nm, 4 dintre aceste chipuri pot fi folosite împreună pentru a însuma un total de 4 GB de memorie LPDDR4.

Acest chip de memorie ar putea fi utilizat pe următoarele terminale flagship ale companiei Samsung, iar potrivit presei din Coreea, primul smartphone ce ar putea beneficia de 4GB RAM LPDDR4 ar putea fi chiar Samsung Galaxy S5.

Dacă aruncăm o privire asupra trecutului, putem observa că cei de la Samsung au anunțat în luna iulie un chip LPDDR3 de 4GB, chip care a fost folosit pentru Samsung Galaxy Note 3, două luni mai târziu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×