Un catalog intern NSA dezvăluie o listă a companiilor vizate de aceștia

1.379 ori
<b>Un catalog intern NSA dezvăluie o listă a companiilor vizate de aceștia</b>Potrivit unui raport întocmit de publicația germană Der Spiegel, câteva documente interne ale Agenției Naționale de Securitate, reușesc să dezvăluie mai multe detalii despre modul în care agențiile de spionaj reușesc să pătrundă în...

Potrivit unui raport întocmit de publicația germană Der Spiegel, câteva documente interne ale Agenției Naționale de Securitate, reușesc să dezvăluie mai multe detalii despre modul în care agențiile de spionaj reușesc să pătrundă în calculatoare și în alte dispozitive electronice.

Printre țintele celor de la NSA se numără: hard disk-urile Seagate, Western Digital, Maxtor, Samsung, echipamente de rețea Cisco și Huawei și câteva echipamente nespecificate ale companiei DELL. Din câte se pare, nici una dintre aceste companii nu a știut faptul că produsele lor au fost “infectate”. Metoda prin NSA reușea să infecteze aceste dispozitive electronice, se realiza prin interceptarea produsului hardware în timpul livrării către client, după ce acesta era achiziționat online.

De asemenea, catalogul mai prezintă și unele dispozitive de spionare, cum ar fi: cabluri pentru monitor, stații pentru rețele mobile și telefoane, sau viruși ascunși în device-uri USB. Acestea sunt produsele departamentului Acces Network Technology (ANT), din cadrul grupului de hackeri NSA. Aceștia mai dețin și unele tehnici prin care pot infecta BIOS-ul calculatoarelor, și astfel pot spiona fără a fi detectați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×