Xiaomi Mi4 se afișează Într-o fotografie live; marginile foarte subțiri ies În evidență

861 ori
<b>Xiaomi Mi4 se afișează Într-o fotografie live; marginile foarte subțiri ies În evidență</b>Deși Xiaomi Mi3 abia a ajuns pe piața din România, lucru despre care vă informam în cursul zilei de ieri, compania chineză Xiaomi este pe cale să lanseze succesorul acestui model cât de curând. Recent, Xiaomi Mi4 și-a făcut apariția într-o...

Deși Xiaomi Mi3 abia a ajuns pe piața din România, lucru despre care vă informam în cursul zilei de ieri, compania chineză Xiaomi este pe cale să lanseze succesorul acestui model cât de curând. Recent, Xiaomi Mi4 și-a făcut apariția într-o fotografie live ce scoate la iveală prezența unui panou frontal cu margini foarte subțiri.

​

Din punct de vedere al dotărilor, se așteaptă ca Xiaomi Mi4 să dispună de conectivitate LTE 4G, o cameră foto de 16 megapixeli și un procesor quad-core încă nelansat pe piață, posibil un Snapdragon 805 sau un alt SoC pe 64-bit. De asemenea, acest nou device va primi o carcasă premium unibody realizată din aluminiu.

Cu toate că fotografia de mai sus nu este foarte clară, ne putem da seama de cât de subțiri sunt marginile acestui terminal, lucru ce dă o notă de personalitate. Din câte am putut vedea, tendințele în materie de design din acest an constă în panouri frontale cu margini cât mai subțiri, carcase din aluminiu, și terminale ultra-slim.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×