Samsung Galaxy S5 primește un preț la Orange România; Disponibil la precomandă acum!

2.878 ori
<b>Samsung Galaxy S5 primește un preț la Orange România; Disponibil la precomandă acum!</b>Orange România a publicat pe site-ul său o pagină dedicată lui Samsung Galaxy S5, smartphone-ul anunțat de Samsung în cadrul MWC 2014 săptămâna trecută. Pagina oferă opțiunea de precomandă și menționează și un preț de 299 de euro cu...

Orange România a publicat pe site-ul său o pagină dedicată lui Samsung Galaxy S5, smartphone-ul anunțat de Samsung în cadrul MWC 2014 săptămâna trecută. Pagina oferă opțiunea de precomandă și menționează și un preț de 299 de euro cu abonament Pantera 44.

Livrarea estimată a acestui produs este în jurul datei de 11 aprilie, cea anunțată de Samsung în ultima săptămână. în plus, cei care fac precomanda acestui terminal pe site-ul Orange vor primi cadou și o husă S-View neagră. Vă reamintesc că Galaxy S5 aduce un ecran de 5.1 inch Full HD, un senzor pentru puls în partea din spate, sub cameră și un scanner de amprente în partea frontală.

Noul Galaxy S vine cu o cameră de 16 megapixeli cu captura video 4K, Android 4.4.2 KitKat și funcția download booster, care îi permite să folosească simultan și 4G și WiFi pentru o super viteza de download. Acest model este rezistent la apă și vine cu noul port rapid microUSB 3.0 de pe Galaxy Note 3. Ca procesor avem un Snapdragon 801 quad core, insotit de 2 GB RAM si 16 GB memorie internă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×