Samsung Galaxy S6 Edge+ debutează în România; Iată primele impresii într-un video hands-on cu terminalul!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.124 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge+ debutează în România; Iată primele impresii într-un video hands-on cu terminalul!</b>​Azi a avut loc evenimentul Samsung Unpacked 2015 dedicat debutului lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+. Dacă dotările terminalelor au putut fi aflate deja din articolele dedicate Mobilissimo.ro, ei bine e momentul acum să aflaţi cum se comportă...

​Azi a avut loc evenimentul Samsung Unpacked 2015 dedicat debutului lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+. Dacă dotările terminalelor au putut fi aflate deja din articolele dedicate Mobilissimo.ro, ei bine e momentul acum să aflaţi cum se comportă noul Galaxy S6 Edge la o experienţă hands on, dar şi impresii de la eveniment.

Samsung Galaxy S6 Edge+ debutează în România; Iată primele impresii! (Video)

Evenimentul a debutat la ora 18:00, fiind transmis prin live streaming de la New York şi proiectat şi la Bucureşti, pentru presă şi bloggeri. Transmisia a avut loc la Băneasa Mall, la Cinema Grand VIP şi ne-a oferit aproximativ o oră de discursuri ale oficialilor Samsung, în frunte cu JK Shin. Am văzut şi Samsung Pay debutând oficial şi un mic teaser pentru Gear S2, smartwatch care va fi prezentat la IFA 2015, în Berlin.

Samsung Galaxy S6 Edge+

El va avea un ecran circular şi o interfaţă ce seamănă cam mult cu cea de pe Apple Watch. Înainte şi după transmisiunea din New York au vorbit oficiali Samsung România care au făcut declaraţii despre noile produse. Despre Note 5 ştiţi deja totul, mai ales că toate zvonurile s-au adeverit, dar se pare că el nu va ajunge în Europa prea curând, ci va rămâne în SUA. Acolo ajunge în magazine, la operatori de pe 21 august. Galaxy S6 Edge+ este practic un Galaxy S6 Edge mai mare, dar incredibil de compact, reuşind să cântărească puţin peste 150 de grame, o performanţă excelentă pentru un device cu ecran de 5.7 inch.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Ecranul oferă o rezoluţie Quad HD, panou Super AMOLED şi era foarte luminos, motiv pentru care am scăzut luminozitatea la hands on. Având atât de multă sticlă în componenta şi fiind foarte lung, am găsit terminalul cam alunecos. Senzorul de puls nu a fost prea precis, fiind greu să mai ajungi comod cu degetul la locul potrivit, din cauza lungimii handsetului.

Samsung Galaxy S6 Edge+ debutează în România; Iată primele impresii într-un video hands-on cu terminalul!

Camera primeşte şi opţiuni shutter speed, de la 1/24.000 secunde la 10 secunde, ceea ce înseamnă o captură low light fantastică, fiind peste opţiunile oferite de LG G4. Am remarcat şi opţiunile de transmisie live prin YouTube, noua stabilizare video şi noile opţiuni de editare foto/video. Interfaţa a rămas neschimbată faţă de Galaxy S6 Edge, iar acum acea curbură laterală a ecranului va afişa nu doar 5 contacte preferate, ci şi 5 aplicaţii preferate.

În continuare vom putea folosi doar una din curburile ecranului, din câte am văzut. Senzorul de amprente rămâne integrat în butonul Home, iar designul e exact acelaşi ca la Galaxy S6 Edge, doar că într-o variantă mai mare. Avem o ramă metalică prinsă între două panouri din sticlă şi în cazul în care vă întrebaţi, primim acum 4 GB RAM, dar procesorul a rămas acelaşi Exynos 7420. Am remarcat si lipsa slot-ului pentru carduri microSD si marginile incredibil de subţiri ale ecranului, pe lateral.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Camera selfie de 5 MP e neschimbată. Un lucru de menţionat aici e declanşarea mai rapidă a camerei prin dublă apăsare a butonului Home, acum cu 0.1 secunde mai rapidă decât pe Galaxy S6 Edge. Primele concluzii sunt ca telefonul e foarte arătos, având atât de multă sticlă şi metal în componenta, dar şi e incredibil de compact având în vedere mărimea sa.

În mod clar aveţi nevoie de o husă aici, aderența fiind aproape de zero şi telefonul fiind foarte alunecos. Camera promite foarte mult, deşi Galaxy S6 Edge deja excela la acest capitol, iar ecranul deja pare foarte luminos. Revenim cu mai multe detalii în curând, atunci când vom primi o unitate în teste. Aflaţi că au început deja şi precomenzile pentru acest terminal la Vodafone România.

Samsung Galaxy S6 Edge+ video hands-on

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×