Samsung Galaxy S6 Edge Plus va veni cu o cameră fantastică, cu timp de expunere reglabil de la 1/24.000 secunde

2.123 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus va veni cu o cameră fantastică, cu timp de expunere reglabil de la 1/24.000 secunde</b>O nouă scăpare a lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus ne dezvăluie o fotografie hands on cu terminalul, &icirc;n care putem să &icirc;i vedem reglajele camerei. Interfaţa e leită cea de pe Galaxy S6 şi S6 Edge, doar că acum opţiunile de fotografiere...

O nouă scăpare a lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus ne dezvăluie o fotografie hands on cu terminalul, în care putem să îi vedem reglajele camerei. Interfaţa e leită cea de pe Galaxy S6 şi S6 Edge, doar că acum opţiunile de fotografiere sunt mai generoase.

Aparent putem să reglăm timpul de expunere de la 1/24.000 secunde până la ceea ce pare a fi 50 de secunde, deşi imaginea e neclară în acel punct. Vă daţi seama cât de impresionant vor arăta capturile low light în aceste condiţii, dacă noi am fost plăcut surprinşi de opţiunile de la 1/6000 secunde la 30 de secunde de pe LG G4. De asemenea este o veste bună să aflăm că există şi upgrade-uri pe acest model S6 Edge Plus, nu doar diagonala mai mare şi atât.

E confirmată şi rezoluţia de 16 megapixeli a camerei, după cum stă scris în zona superioară a capturii. Preţul acestui smartphone ar fi de 800 de euro, conform aceleiaşi surse din Asia. Vă reamintesc că şi Galaxy S6 Edge a făcut o impresie excelentă la fotografiere şi filmare la Mobilissimo.ro, deci Galaxy S6 Edge Plus are de muncă dacă vrea să ne surprindă. Debutul e programat pentru 13 august!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×