Samsung Galaxy S6 hands on Mobilissimo cu ocazia lansării în România - designul pe bază de sticlă convinge (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 924 ori
<b>Samsung Galaxy S6 hands on Mobilissimo cu ocazia lansării în România - designul pe bază de sticlă convinge (Video)</b>Ieri, pe 17 martie am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a lui Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge &icirc;n Rom&acirc;nia, organizat &icirc;n Bucureşti. După discursuri ale oficialilor Samsung şi ale unor personalităţi implicate...

Ieri, pe 17 martie am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a lui Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge în România, organizat în Bucureşti. După discursuri ale oficialilor Samsung şi ale unor personalităţi implicate în campania de promovare a handseturilor am realizat şi un hands on cu cel mai aşteptat telefon al primăverii, Samsung Galaxy S6.

Acest hands on poate fi admirat mai jos şi trebuie spus din start că în ciuda faptului că telefonul are dublă faţetă din sticlă, el nu este alunecos. Handsetul este şi destul de îngust şi stă excelent în mână, iar TouchWiz se mişca acum mult mai fluid decât pe precedentele terminale Galaxy S. La bordul acestui device se afla senzorul pentru puls şi scannerul de amprente pe care le aveam si pe S5, dar şi o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică şi captura video UHD şi QHD.

De remarcat faptul că această cameră are acum o interfaţă minimalistă, cu iconuri înguste, dar zona sa de setări a fost acum separată, cu un feeling clar de Lollipop în această abordare. Remarcăm şi că zona Quick Settings din partea superioară a Setărilor a schimbat formatul iconurilor, acestea fiind doar contururi ale celor vechi. Şi aplicaţii ca S Health sau playerul muzical aduc iconuri noi.

Telefonul are un ecran Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch şi vă spun din start că puţine ecrane s-ar fi văzut atât de bine cu acea lumină albastră de fundal şi atât de multe reflectoare în jur. Unghiurile de vizualizare sunt excelente, iar culorile arată foarte bine. Am testat şi web browserul, dar având în vedere că WiFi-ul era încărcat, era de aşteptat să vedem o încetinire a conexiunii.

Creierul acestui handset este un procesor Exynos 7420, un octa core foarte puternic, însoţit de 3 GB RAM şi până la 128 GB stocare. De remarcat şi camera frontală de 5 MP, care realizează selfie-uri luminoase şi în condiţii low light şi suporta Auto HDR şi captura video Full HD. Samsung Galaxy S6 a făcut o primă impresie bună, fiind mai compact decât ne aşteptăm şi având o aderență bună.

Produsul va sosi pe piaţa în luna aprilie şi îl aşteptam în teste foarte curând.

Precomandă prin:

Prezentare Samsung Galaxy S6

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×