Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge nu vor fi rezistente la apă, dar vom primi un model Active de acest gen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.009 ori
<b>Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge nu vor fi rezistente la apă, dar vom primi un model Active de acest gen</b>Anul trecut sosirea lui Samsung Galaxy S5 cu o carcasă rezistentă la apă a fost o surpriză, dar se pare că Galaxy S6 nu va urma aceeași direcție. Conform unor surse din Coreea de Sud, noile modele Galaxy S nu vor mai avea acest tip de protecție....

Anul trecut sosirea lui Samsung Galaxy S5 cu o carcasă rezistentă la apă a fost o surpriză, dar se pare că Galaxy S6 nu va urma aceeași direcție. Conform unor surse din Coreea de Sud, noile modele Galaxy S nu vor mai avea acest tip de protecție.

în schimb, va fi lansată o versiune specială Active, care va aduce atât protecție contra apei, cât și a prafului și posibil și rezistența la șocuri. Nici Galaxy S6 Edge, telefonul despre care zvonurile afirmă că va avea o margine curbată nu va aduce o carcasă rezistenta la apă. Dacă ne uităm la lansările din ultimii ani, atunci Galaxy S6 Active ar trebui să sosească la primăvară sau vara.

El ar trebui să aibă și același ecran și procesor că Galaxy S6, teoretic cel puțin, dar și aceeași cameră. E bizară această alegere Samsung de a ne oferi un element în plus pe un handset pentru ca apoi să îl retragă. îmi amintește de portul microUSB 3.0 de pe Note 3, care a dispărut de pe Note 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×