Samsung Galaxy S7 Edge fotografiat în varianta neagră, e glossy, elegant şi... puţin blurat

1.705 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge fotografiat în varianta neagră, e glossy, elegant şi... puţin blurat</b>O fotografie blurata indica de obicei un leak important, iar azi protagonistul unei astfel de scăpări este Samsung Galaxy S7 Edge. Pe acest model l-am mai văzut fotografiat din faţă, cu un benchmark afişat pe ecran&nbsp;sau &icirc;ntr-o imagine 3D...

O fotografie blurata indica de obicei un leak important, iar azi protagonistul unei astfel de scăpări este Samsung Galaxy S7 Edge. Pe acest model l-am mai văzut fotografiat din faţă, cu un benchmark afişat pe ecran sau într-o imagine 3D din profil.

A început numărătoarea inversă până la debutul acestui model şi al lui Galaxy S7 în această duminică, pe 21 februarie în cadrul evenimentului Unpacked. Imaginile pe care le vedeţi în acest articol au fost postate pe reţeaua de socializare chineză Weibo. Observăm că nuanţa de negru aleasă de Samsung e cu adevărat un negru profund şi nu acela albăstriu de pe Galaxy S6 Edge.

Muchiile curbate ale ecranului "curg" cu naturaleţe în continuarea designului, dar din păcate se pare că ecranul e cam magnet de amprente. Observăm şi butonul Home cu dimensiuni destul de mari şi parcă o idee mai rotunjit decât îl ştiam până acum. Ultimul zvon legat de debutul acestui terminal menţionează că precomenzile sale aduc la pachet un Gear VR gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×