Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935FD) primește certificarea din partea autorităților taiwaneze NCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 759 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935FD) primește certificarea din partea autorităților taiwaneze NCC</b>Acum aproximativ 10 zile vedeam o serie de capturi de ecran cu rezultatele lui Samsung Galaxy S7 Edge &icirc;n cadrul testului AnTuTu, smartphone ce sosea cu numele de serie SM-G935. Ce vine astăzi ca un soi de confirmare a numărului de serie, este...

Acum aproximativ 10 zile vedeam o serie de capturi de ecran cu rezultatele lui Samsung Galaxy S7 Edge în cadrul testului AnTuTu, smartphone ce sosea cu numele de serie SM-G935. Ce vine astăzi ca un soi de confirmare a numărului de serie, este certificarea oferită telefonului de către autoritățile taiwaneze NCC.

Aflăm că modelul Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935FD) a trecut cu brio testele realizate de Comisia Națională de Comunicații din Taiwan pe data de 15 ianuarie. De aici iese la iveală că smartphone-ul vine cu suport 4G LTE, WiFi, NFC, Bluetooth, dar și cu tehnologia de încărcare wireless.

De asemenea, ni si prezintă faptul că cele două litere de la finalul denumirii sale (SM-G935FD), fac referire la o versiune de tip dual-SIM. Noul telefon va fi lansat oficial spre sfârșitul primului trimestru din 2016, după cum ne prezintă și site-ul de origine japoneză, blogofmobile.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×