Ulefone pregăteşte un telefon cu design în stil Vertu, preţ cu siguranţă mai mic

1.219 ori
<b>Ulefone pregăteşte un telefon cu design în stil Vertu, preţ cu siguranţă mai mic</b>Compania chineză Ulefone pregăteşte un telefon cu design interesant pentru perioada următoare, noul venit amintind puţin de un Vertu. E drept că şansele sunt mari ca preţul să nu fie deloc unul premium şi nici materialele să nu fie preţioase....

Compania chineză Ulefone pregăteşte un telefon cu design interesant pentru perioada următoare, noul venit amintind puţin de un Vertu. E drept că şansele sunt mari ca preţul să nu fie deloc unul premium şi nici materialele să nu fie preţioase.

Ulefone se remarcă faţă de alte firme producătoare de terminale mobile prin faptul că îşi realizează singuri designurile şi nu apelează la firme specializate.  Asta conferă un anumit grad de unicitate produselor companiei. Precedenta abordare de design industrial pare a se baza pe un corp metalic curbat, pe care am văzut-o la handseturile Paris şi Be Touch.

Totuşi e nevoie de un upgrade, care se va face odată cu sosirea modelului prezentat în imaginea de mai sus. El va avea o ramă metalică, inserţii de piele şi un format ce pare împrumutat de la Vertu. Ulefone mai pregăteşte şi modelul Future, cu ecran edge to edge, care ar putea fi mai atractiv pentru fani. Nu avem încă specificaţii, dar le vom afla probabil la MWC 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×