Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl este o ediție limitată a phablet-ului de 6.2 inch; se lansează în Spania

2.493 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl este o ediție limitată a phablet-ului de 6.2 inch; se lansează în Spania</b>Aproape de sezonul cumpărăturilor de iarnă cei de la Samsung decid să impulsioneze vânzările flagship-ului Galaxy S8 și Galaxy S8+ prin diferite metode. Dacă pentru S8 avem de puțin timp o variantă pe roșu, iată că phablet-ul

După ce anterior Samsung lansa pe piața din Coreea de Sud o variantă pe roșu a flagship-ului Galaxy S8, acum este momentul să vedem și o ediție ceva mai specială a variantei phablet cu diagonala de 6.2 inch. Descoperim că din data de 1 decembrie Samsung va pune în vânzare versiunea limitată Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl ce este bineînțeles destinată publicului feminin.

Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl

Conținutul acestei cutii deosebite va fi reprezentat de telefonul pe culoarea roz și de o husă specială strălucitoare creată de către Swarovski pe care o vedeți în imagnea de mai jos. Doar 7000 unități vor fi produse și vânzările încep peste doar câteva zile în Spania unde doamnele și domnișoarele vor trebui să scoată 949 euro din buzunar pentru a-și achiziționa un S8+ rozaliu echipat cu husă fancy.

Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl

Dotările hardware rămân neschimbate și aparent se oferă ceva teme Swarovski în software. Prețurile pentru ediția standard Samsung Galaxy S8+ practicate pe plan local pot fi consultate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×