Samsung Galaxy S8 promovat în România printr-un escape room la Băneasa Shopping City în Bucureşti; Campania #unboxyourphone porneşte la drum

2.626 ori
<b>Samsung Galaxy S8 promovat în România printr-un escape room la Băneasa Shopping City în Bucureşti; Campania #unboxyourphone porneşte la drum</b>Samsung a anticipat debutul lui Galaxy S8 cu o serie de clipuri din seria #unboxyourphone, iar acum avem şi promovare pe plan local a campaniei. Astfel, aflăm că pe Facebook via Corina Georgescu (idaho.ro) faptul că Samsung a plasat un escape room lângă..

Samsung a anticipat debutul lui Galaxy S8 cu o serie de clipuri din seria #unboxyourphone, iar acum avem şi promovare pe plan local a campaniei. Astfel, aflăm că pe Facebook via Corina Georgescu (idaho.ro) faptul că Samsung a plasat un escape room lângă Băneasa Shopping City în Bucureşti.

Vă reamintesc că flagship-ul e anunţat în cadrul unui eveniment internaţional pe 29 martie şi va debuta şi într-un eveniment local pe 30 martie. Această promovare intensă pe plan local indică şi faptul că vom fi printre primele ţări în care Galaxy S8 ajunge în magazine, sau cel puţin aşa credem. Între timp, revenind la acest escape room, el este constituit din 3 camere pline de ghicitori, probe şi puzzle-uri la care vizitatorul trebuie să răspundă corect. Quest-urile la care se poate participa au legătură cu funcţiile noului Galaxy S, de aici şi ineditul acestei campanii.

După cum ne arată şi acest clip de pe Facebook, testele au aer SF, cu lasere şi efecte spectaculoase de lumină folosite în camerele întunecate. Memoria, atenţia, agilitatea și intuiţia sunt testate. Toate acestea ne duc cu un pas mai aproape de lansarea lui Galaxy S8, cu un aer misterios şi high tech judecând după acest mecanism promoţional. Vă recomandăm să urmăriţi şi pagina de Facebook Samsung România, deoarece teaserele şi indiciile continuă acolo.

Escape room-ul se poate vizita în aceste zile aproape de mallul respectiv, având acelaşi program ca şi Băneasa Shopping City. Din câte am înțeles, dacă rezolvați cu brio quest-ul, puteți obține o invitație la lansarea de produs de pe plan local!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×