Samsung Galaxy S9 apare într-o „fotografie” foarte convingătoare, marca Benjamin Geskin

5.610 ori
<b>Samsung Galaxy S9 apare într-o „fotografie” foarte convingătoare, marca Benjamin Geskin</b>Urmând leak-urile din ultima vreme, celebrul designer VenyaGeskin1 a creat o randare pentru flagship-ul Samsung Galaxy S9, imagine ce ne oferă un preview pentru modul în care ar putea arăta device-ul final. Se remarcă aici modificările

Să îi spui imaginii de mai jos "randare" pare a fi un păcat, veteranul randărilor Benjamin Geskin realizând o veritabilă "fotografie” cu Samsung Galaxy S9. Evident totul este editat şi randat pe al său PC, dar într-un mod super convingător.

Samsung Galaxy S9

Observăm că în mare se păstrează formatul lui Samsung Galaxy S8, inclusic colţurile rotunjite şi muchiile curbate lateral ale ecranului Infinity. Parcă de această dată marginea de jos a mai fost tăiată puţin, rezultând un ecran cu screen to body ratio şi mai generos. Sus a fost lăsat loc pentru o cameră selfie, senzori pentru un potenţial rival Face ID (deşi nu prea îi vedem) şi earpiece.

Samsung Galaxy S9

Avem şi o imagine cu spatele, unde găsim o cameră duală şi sub ea avem un scanner de amprente plasat mai inspirat decât pe Galaxy S8 şi Note 8. Faţă de Note 8, Galaxy S9 are o cameră duală orientată vertical. Evident nu avem o listă clară de dotări, deşi în ultima vreme am tot văzut scăpări. Unele vorbeau despre un scanner de amprente nou, cameră anti glare, căști AKG, iar altele menţionau un preview al telefonului care va avea loc la CES 2018 în ianuarie.

Recent am văzut şi prima randare de Galaxy S9 de la un producător de huse, iar Evan Blass a confirmat schimbările minore de desig. La interior ar trebui să găsim un CPU Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM şi o baterie generoasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×