Samsung SM-G8750 ar putea debuta în China sub denumirea Galaxy S8 Mini sau S8 Lite

759 ori
<b>Samsung SM-G8750 ar putea debuta în China sub denumirea Galaxy S8 Mini sau S8 Lite</b>După ce anterior apărea în documentele TENAA sub numele de serie SM-G8850, iată că astăzi terminalul misterios Samsung mai are parte de o listare, de această dată pe site-ul de certificare Bluetooth.org. Aici este menționată varianta SM-G8750

Cu aproximativ o săptămână în urmă descopeream un smartphone tare misterios certificat de către TENAA și anume modelul Samsung SM-G8850 (cunoscut și drept SM-G8750) care se vehicula a fi o variantă mini a lui Galaxy S9 la acea vreme. Astăzi aflăm că ar putea fi vorba despre o altă denumire asociată acestui terminal și că lansarea produsului va avea loc doar în China. 

Galaxy S8 lite

Informațiile vin prin intermediul unei listări marca Bluetooth.org și ne indică faptul că avem de-a face în schimb cu un telefon ce va fi cunoscut sub denumirea de Galaxy S8 Mini sau Galaxy S8 Lite pe piața din China. Aici apare menționat numele de cod "Dream-Lite" și dacă ne întoarcem puțin în 2018 ne reamintim că Galaxy S8 era cunoscut sub numele de cod "Dream".

Așadar șansele de a vedea o versiune Lite pentru fostul flagship Samsung sunt foarte mari. Deși nu aduce un design la fel de atractiv, telefonul certificat de către TENAA era listat cu dotări high-end precum ecran AMOLED de 5.8 inch, 6 GB RAM, cameră duală de 12 + 8 megapixeli în spate și procesor octa-core de 2.8 GHz.

Așteptăm acum lansarea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×