Samsung Galaxy S9 trece de testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything; Aflăm dacă se îndoaie sau nu și cum rezistă la zgârieturi (Video)

1.643 ori
<b>Samsung Galaxy S9 trece de testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything; Aflăm dacă se îndoaie sau nu și cum rezistă la zgârieturi (Video)</b>În vreme ce smartphone-ul Samsung Galaxy S9 se pregătește de livrarea către cei care au plasat precomenzi, descoperim cât de bine se ține acest dispozitiv la testele de rezistență marca JerryRigEverything. Vorbim despre testul de îndoire, cel de

Ce ar fi sosirea unui nou telefon flagship fără testele clasice ale lui Jerry RigEverything? Acesta a pus la treabă noul Samsung Galaxy S9, cu testele clasice de zgârieturi, îndoire şi ardere cu bricheta. Dacă avem un campion sau nu aflaţi mai jos.

Test rezistenta Galaxy S9

Din ce am aflat Galaxy S9 vine cu o sticlă mai groasă decât predecesorul. Panoul frontal se zgârie la nivelul 6 din 9, ca mai toate smartphone-urile din ultimii ani. Gorilla Glass îşi face treaba, deci monedele şi cheile din buzunar nu vor zgâria handsetul. Nici difuzorul nu e uşor de zgâriat sau tăiat, din ce am văzut în clipul lui Jerry. Şi rama din aluminiu a rezistat cu brio la zgârieturile standard, fiind nevoie de un briceag elveţian să lase urme adânci pe aluminiu.

Test rezistenta Galaxy S9

Şi scannerul de amprente din spate a fost zgâriat în ultimul hal şi a continuat să funcţioneze impecabil. La testul cu bricheta, panoul Super AMOLED Infinity Display a rezistat 12 secunde la flacăra brichetei, apoi pixelii devenind albi. După ce a fost oprită bricheta pixelii şi-au revenit, dar a rămas o urmă albă pe panou. Şi testul de rezistenţă a fost trecut cu brio, Jerry punând presiune maximă pe device, fără a îl îndoi nici măcar un milimetru.

La modelele Galaxy S7, Jerry a reuşit să compromită sigilarea contra apei prin acelaşi test de îndoire, deci noua rama metalică e foarte solidă. Ca o menţiune secundară, în ciuda extra rezistenţei, Jerry nu se simte tentat să facă upgrade-ul la acest telefon, păstrându-se poate pentru următorul Note.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×