Samsung Galaxy Tab S 8.4 apare În noi randari, ar putea fi un rival serios pentru iPad Mini Retina

1.274 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S 8.4 apare În noi randari, ar putea fi un rival serios pentru iPad Mini Retina</b>Probabil că nu suntem singurii care au afirmat cu tărie că la final de an 2013 LG G Pad 8.3 s-a remarcat drept cea mai atractivă tableta Android. Samsung a observat cu siguranță acest val de simpatie și vrea să concureze în acest segment, iar un...

Probabil că nu suntem singurii care au afirmat cu tărie că la final de an 2013 LG G Pad 8.3 s-a remarcat drept cea mai atractivă tableta Android. Samsung a observat cu siguranță acest val de simpatie și vrea să concureze în acest segment, iar un Tab Pro de 8.4 inch și un Tab 4 nu sunt de ajuns, astfel că vom avea și un Tab S cu ecran Super AMOLED și diagonală de 8.4 inch.

După ce am văzut randari ale lui Samsung Galaxy Tab S 10.5, e rândul versiunii de 8.4 inch să aibă parte de o scăpare în imagini, după cum se vede mai jos. Samsung Galaxy Tab S 8.4 adoptă acel spate cu perforații al lui Galaxy S5, ca și versiunea Tab S de 10.5 inch și include și un buton Home, sub care s-ar află și un senzor pentru amprente, dacă ne luăm după zvonuri. Terminalul are parte și de o cameră cu blitz in spate, vine cu o talie subțire și un slot microSD, plus difuzoare stereo plasate lateral.

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Noul venit are un display Super AMOLED de 8.4 inch, cu rezoluție de 2560 x 1600 pixel și la interior se afla un procesor Exynos 5 Octa, un 8 core însoțit de 3 GB RAM. Benchmarkuri ajunse pe web recent menționează o cameră de 8 MP în spate, una frontală de 2 MP, 32 GB memorie internă și Android 4.4 KitKat. Samsung are un eveniment Premiere pregătit pentru 12 iunie, deci atunci e posibil să vedem tabletele Tab S.

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×