Samsung Galaxy Tab S, o nouă tabletă hit cu ecran AMOLED și senzor de amprente?

950 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S, o nouă tabletă hit cu ecran AMOLED și senzor de amprente?</b>Se zvonește de ceva vreme ca Samsung pregătește o super tabletă cu ecran AMOLED, dar în afară de câteva nume de cod și informații sumare, nu am văzut vreo dovadă. Astăzi primim și un nume, Samsung Galaxy Tab S, asociat cu un terminal cu...

Se zvonește de ceva vreme ca Samsung pregătește o super tabletă cu ecran AMOLED, dar în afară de câteva nume de cod și informații sumare, nu am văzut vreo dovadă. Astăzi primim și un nume, Samsung Galaxy Tab S, asociat cu un terminal cu diagonală mare care va aduce și un senzor de amprente.

E bizar că Samsung a ales că din 2011 și până azi, de la Galaxy Tab 7.7 încoace să nu mai lanseze vreo tabletă cu ecran AMOLED. Trebuie menționat că modelul AMOLED care tot circulă în presă era unul de 10.5 inch, care ar putea doar una dintre versiunile de Galaxy Tab S. Vom avea un device de 8.4 inch și terminalul de 10.5 inch, care ar putea să fie din această serie, sau din complet alta, precum Galaxy Note.

Ambele tablete vor avea rezoluții de 2560 x 1600 pixeli, o premieră pentru AMOLED-uri pe tablete, iar Galaxy Tab S va veni cu procesor octa core Samsung Exnos și un GPU 6 core Mali T628, plus 3 GB RAM și o cameră de 8 MP. GPS, emițătorul infraroșu, scanner de amprente și o cameră frontală de 2 MP completează lista de dotări. Scannerul biometric e integrat în butonul Home și va oferi suport PayPal și posibilitate de login în siguranta.

E interesant că Samsung va lansa doar modele Exynos în acest caz și nu va folosi Snapdragon pentru variantele 4G, ci va asocia procesorul Exynos cu modemuri LTE de la Intel.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×