Samsung Galaxy Unpacked 2015 va avea loc pe 13 august, zi în care Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus vor fi dezvăluite oficial!

1.099 ori
<b>Samsung Galaxy Unpacked 2015 va avea loc pe 13 august, zi în care Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus vor fi dezvăluite oficial!</b>Ce sosea la &icirc;nceput ca zvon, și anume faptul că Samsung va lansa noul phablet din gama Note ceva mai devreme anul acesta, iată că se confirmă. Astăzi, sud-coreenii tocmai ce au dezvăluit invitația de presă pentru evenimentul Unpacked 2015...

Ce sosea la început ca zvon, și anume faptul că Samsung va lansa noul phablet din gama Note ceva mai devreme anul acesta, iată că se confirmă. Astăzi, sud-coreenii tocmai ce au dezvăluit invitația de presă pentru evenimentul Unpacked 2015 ce va avea loc pe data de 13 august în New York.

Strategia din spatele acestei lansări timpurii, este aceea de a aduce modelul Note 5 pe piață mai devreme față de rivalul principal, Apple iPhone 6s Plus, terminal ce urmează a fi anunțat la începutul lunii septembrie. De asemenea, este posibil ca în ceeași zi de 13 august să fie dezvăluit și modelul Galaxy S6 Edge Plus.

Din câte am văzut și aflat prin intermediul zvonurilor sosite în presă, Note 5 va aduce un display QHD de 5.7 inch, 4 GB RAM, un procesor octa-core Exynos 7422, și o cameră foto de 16 megapixeli. De asemenea, design-ul său va fi similar cu cel regăsit pe S6/S6 Edge, terminale cu ramă metalică și sticlă pe ambele părți.

Vom primi și un scanner de amprente, dar și un S-Pen de nouă generație. Cât despre Galaxy S6 Edge Plus, după cum și numele său ne sugerează, este vorba despre o variantă mai mare a lui S6 Edge, terminal care cel mai probabil va adopta un panou de 5.7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×