Samsung Galaxy S10+ ar putea sosi cu un ecran de 6.44 inch; Se reduc și marginile panoului frontal

1.000 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ ar putea sosi cu un ecran de 6.44 inch; Se reduc și marginile panoului frontal</b>În vreme ce ne pregătim pentru lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, leak-urile referitoare la viitorul flagship din seria Galaxy S continuă. Chiar astăzi descoperim faptul că varianta S10+ are pregătit un upgrade serios la nivel de ecran

Acum că am aflat când sosește oficial Samsung Galaxy Note 9, este momentul să mai descoperim și câteva detalii despre flagship-ul S10 ce este așteptat în prima lună a lui 2019. Chiar de curând ni se dezvăluia faptul că sud-coreenii pregătesc 3 variante diferite pentru acest device, una standard cu ecran plat de 5.8 inch, o a doua cu ecran de 5.8 inch curbat spre margini și a treia cu o cameră triplă la bord.

Un raport sosit astăzi în presă scoate la iveală o informație foarte interesantă, aceea că Samsung Galaxy S10+ ar putea oferi un ecran mai generos, fiind chiar menționată diagonala de 6.44 inch. În cazul în care acest zvon se adeverește, atunci vom avea parte de cel mai mare ecran de pe un dispozitiv mobil Samsung de până acum, sau cel puțin până când sosește mult-vehiculatul smartphone pliabil.

Aparent, dimensiunile terminalului nu vor crește foarte mult în raport cu cele purtate de către Galaxy S9+, semn că obținerea unei asemenea diagonale stă în spatele reducerii muchiilor din jurul ecranului. Se mărește raportul screen-to-body și nu ar fi exclus să vedem implementat aici un scanner de amprente în ecran și poate o cameră periscop. 

O asemenea abordare ar fi cu adevărat necesară ținând cont de faptul că publicul dorește o schimbare la nivel de look, în condiția în care actuala serie S9 nu este pe atât de populară pe cât se aștepta. În plus, e nevoie de ceva special pentru ca publicul ce va alege acest telefon să nu regrete achiziția odată că Galaxy X devine oficial cu al său ecran pliabil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×