Samsung i5500, primul Corby cu Android la bord?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.963 ori
<b>Samsung i5500, primul Corby cu Android la bord?</b>Seria Samsung Corby evolueaza rapid, incluzand tot mai multe modele si se pare ca printre acestea se va numara si i5500, care vine cu Android la bord. Terminalul ar putea chiar rula Android 2.1, iar sursa acestor informatii este site-ul PuntoCellulare,...

Seria Samsung Corby evolueaza rapid, incluzand tot mai multe modele si se pare ca printre acestea se va numara si i5500, care vine cu Android la bord. Terminalul ar putea chiar rula Android 2.1, iar sursa acestor informatii este site-ul PuntoCellulare, care afirma si ca Samsung GT-i5500 a fost recent aprobat de catre Wi-Fi Alliance.

Samsung Corby i5500 va incorpora un GPS, display touch cu o rezolutie necunoscuta, o camera de cel putin 3 megapixeli si va suporta conectivitate 3G si Bluetooth. Handsetul a fost aprobat si de catre FCC (fara 3G deocamdata), iar in lipsa unei imagini oficiale cu handsetul, trebuie sa ne multumim cu schita FCC de mai sus.

Se pare ca noul model va fi anuntat in saptamanile urmatoare, poate in acelasi timp cu Samsung Galaxy 3. Corby i5500 ar putea costa in jur de 200 de euro pe piata Batranului Continent.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×