Samsung Instinct se vinde ca painea calda

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.533 ori
<b>Samsung Instinct se vinde ca painea calda</b>In vreme ce Sprint a omis sa mentioneze numarul de unitati Samsung Instinct vandute pana acum, aflam totusi ca telefonul este handsetul cu suport EVDO cel mai rapid vandut vreodata prin Sprint. Se pare ca Instinct este atat de dorit de public, incat...

In vreme ce Sprint a omis sa mentioneze numarul de unitati Samsung Instinct vandute pana acum, aflam totusi ca telefonul este handsetul cu suport EVDO cel mai rapid vandut vreodata prin Sprint.

Se pare ca Instinct este atat de dorit de public, incat numeroase magazine Sprint si-au golit stocurile deja. Terminalul este unul performant si ofera suport pentru toate serviciile populare ale celor de la Sprint. Nici touchscreenul sau de calitate sau forma placuta nu il fac de lepadat. Presedintele sectiunii wireless de la Sprint, John Garcia a declarat ca providerul avea asteptari mari de la acest terminal, dar el a reusit sa stabileasca un record la capitolul comenzi initiale.

Astfel, publicul a efectuat comenzi impresionante de unitati Instinct, inca de la lansarea sa. Fie ca este vorba de vitezele broadband suportate de handset, de touchscreenul sau, eventual de oferta de abonament a celor de la Sprint, compania a multumit clientilor pentru acest feedback pozitiv. Ce ne spune aceasta pasiune subita a publicului pentru Samsung Instinct? Cumva ca abonatii Sprint si-ar dori un iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×