Samsung ISOCELL Dual este o soluție de camere duale pentru telefoanele mid-range

1.370 ori
<b>Samsung ISOCELL Dual este o soluție de camere duale pentru telefoanele mid-range</b>Cei de la Samsung au dezvăluit astăzi și soluția numită ISOCELL Dual ce este destinată smartphone-urilor mid-range. Se aduc aici două elemente pe care de obicei le găsim în zona flagship și anume bokeh-ul, respectiv capabilitatea de realizare

Din partea Samsung sosește astăzi lansarea lui ISOCELL Dual, o soluție de camere duale destinată terminalelor mid-range ce pune accentul pe captura bokeh și pe capabilitățile de fotografiere în condiții low-light. Aflăm din comunicatul de presă faptul că vor fi puse la vânzare către ceilalți producători de smartphone-uri două tipuri de setup-uri foto de acest tip, fiecare având parte de o singură capabilitate dintre cele menționate mai sus.

Samsung

Astfel, dacă se optează pentru setup-ul compus din senzori de 13 + 5 megapixeli vom avea parte de funcții bokeh deosebite, în vreme ce telefoanele cu module ISOCELL Dual de 8 + 8 megapixeli vor performa în zona de captură low-light. Descoperim că procesorul de imagine este reglat în mod specific pentru fiecare senzor foto cu scopul de a se obține cel mai bun rezultat.

Nu există momentan un astfel de modul care să fie bun atât la bokeh, cât și la captură low-light, dar pe viitor nu ar fi exclus să debuteze și asemenea soluții. Dacă Samsung va pune livrările în mișcare curând, am putea vedea în primăvară și primele telefoane cu aceste module ce ar putea apărea inclusiv la bordul telefoanelor din China, o veste bună de altfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×